Standaard pakket Barbecue / Grill


Na het plaats nemen aan uw tafel krijgt u alle uitleg over de werking van ons bbq-grill restaurant en daarna kan u in alle rust genieten van uw avond.

 

Soep & brood

Er staan 2 overheerlijke soepen op u te wachten. U gaat gerust meerdere keren met uw soepkommetje terug naar het buffet.

Het brood staat op tafel en wordt à volonté bijgevuld.

Als u klaar bent met de soep, komen wij de soepkommetjes afruimen. Dan kan u met het kleine bordje, vlees, vis en groentjes gaan halen die jullie zelf kunnen bakken aan tafel.

 

Bij barbecue gaan we als volgt te werk :

  • U prikt met de spies in u stukje vlees en met de vleesvork rijgt u de stukjes vlees aan de spies, wel een beetje los van elkaar zodat het vlees overal gelijkmatig kan bakken.
  • U maakt zo zelf de smakelijkste vleesbrochetten die je dan boven de lavastenen kan roosteren.
  • Het enige wat u nog hoeft te doen is af en toe omdraaien.
  • De vis wordt klaargemaakt in de speciale spiespannetjes, deze kan je ook boven de lavastenen barbecuen. Doordat er geen extra olie wordt gebruikt is barbecue een hele gezonde manier om uw vlees en vis klaar te maken.
  • Bij het grillen maken we vis, vlees en groenten samen klaar op dezelfde grillplaat. Met het kleine vleesvorkje draait u het af en toe om tot het naar uw wens gebakken is.
  • De grillplaat wordt ingevet met geklaarde boter en u kan er met meerdere personen op grillen.
  • Het bakken duurt ongeveer een kwartiertje. Terwijl u zit te wachten gaat u met het grote bord naar het buffet daar vindt u allerlei groenten en sauzen, frietjes en kroketjes.

 

A volonté

Zo vaak u wilt mag u naar ons rijkelijk buffet wandelen! U kan onbeperkt, à volonté, gebruik maken van het hele vlees-, vis-, sauzen- en groentebuffet en dit voor een scherpe prijs! Onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt !

Wanneer u klaar bent met barbecuen of grillen en voldaan achterover leunt, is het tijd voor ons om de tafel af te ruimen zodat u een keuze kan maken uit de dessertkaart, of heeft u zin in een kopje koffie met een cognac of een lekker ijsje...

 

Betaling & reservatie

Wij vragen geen voorschotten. Maar als er nog iets wijzigt aan het aantal personen, laat het ons weten, zelfs de laatste dag kan u uw reservatie nog bijsturen. Bij het betreden van het restaurant worden het aantal gereserveerde personen aangerekend.

Wij aanvaarden cash, Bancontact, Visa en Mastercard.

Reserveer online

Wij zijn gesloten van

maandag 20 juli tot

donderdag 6 augustus.

vrijdag 7 augustus

zijn wij terug open.

happybirthday


Gratis cadeaubon voor uw verjaardag

Aanvragen

Volgons